Beoordelingen van Arissa Thai Kitchen Amsterdam

Recente recensies van Arissa Thai Kitchen Amsterdam

4 sterren na 27 reviews

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Vroeger heb ik hier vaak heel lekker eten gehaald. Na hier een tijd niet te zijn geweest, heb ik gister weer wat besteld. De soep was heerlijk. De rest viel enorm tegen. Helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruid thaise gerechten. Smaakt super lekker.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ons betreft het lekkerste Thaise eten! Bezorging duurde wel ruim een uur.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten heeft een aparte smaak, we waren met drie personen, we vonden het eten niet lekker.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd klaar!

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

wederom heerlijk gegeten

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk :-) smaakt altijd perfect en zeer vriendelijke medewerksters

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, bezorging was er supersnel. Wel tegenvallertje hoe weinig groente erin zat maar dat is meestal wanneer je buiten de deur eet of besteld.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thais eten, veel smaak, veel groente. Snelle bezorging.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Thai voor thuis bestellen! Wij bestellen elke week en mijn kinderen vragen altijd voor de Tofu sate maar alles is lekker en heel vers.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten lekker en de berzorging was precies volgens afspraak. Héél goed!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

4,5 ster. Ik had pikante viskoekjes en een milde curry. Allebei prima bereid en goed van smaak, puur en lekker. De viskoekjes (met lekkere chilisaus) waren wat lauw toen ik thuis kwam bleef smakelijk. Al met al een goeie eerlijke keuken met verse basis producten, waar met aandacht ('en liefde') wordt gekookt. Tweede keer gekocht, beide keren niet teleurgesteld. De curries lijken wel wat op elkaar, weinig keuze/variatie. De andere hoofdgerechten nog niet geprobeerd maar zullen vast ook (h)eerlijk zijn. De kipsaté beviel ook prima! erg sappig, goed gegaard, prima kwaliteit, samen met een diepe (h)eerlijke pindasaus! Vriendelijk, sympathiek en hardwerkend personeel met hart voor hun keuken (overigens altijd zichtbaar schoon). Ik ga vast de andere gerechten nog bij hun proberen. Wat betreft de website, het zou handig zijn als er foto's van ieder gerecht verschijnen als je erop drukt, en misschien ook dat je kan betalen met PayPal. Arissa Thai Kitchen, hulde en ga (zo) door! Mvg,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen zou 45 minuten duren (wat ik al vrij lang vind voor iets dat in de buurt zit) maar het duurde uiteindelijk ruim een uur voordat het er was. Het eten zelf was wel goed.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Hoog op smaak! Helaas zijn de porties veel te klein! De prijs/kwaliteit is daardoor te hoog omdat je meer rijst krijgt dan de inhoud van het gerecht zelf!

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2x besteld, 1x via foodora, 1x via eigen site. Eten was beide keren heerlijk, bezorging duurde wel erg lang (5 kwartier), maar was het wachten wel waard

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de geleverde producten was goed een beetje vlak van smaak. Snelle, nette en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, lekker gegeten

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating